راهنمای تدوین مقالات کامل هجدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت

(عنوان کامل مقاله به فارسی با قلم ب لوتوس 18 پررنگ وسط‌چین حداکثر در دو خط نوشته شود)

 

نویسنده اول          دانشجوی دکتری رشته ...، دانشگاه ...، تهران، ایران (قلم بی کامپست سایز 10)

نویسنده دوم *        استادیار ...، دانشگاه ....، تهران، ایران (* نویسنده مسئول)

نویسنده سوم          استادیار ...، دانشگاه ....، تهران، ایران

 

 

 

چکیده (قلم بی لوتوس 14 پررنگ)

چکیده باید در یک پاراگراف تنظیم شود و بدون آنکه عناوین مجزایی داشته باشد، لازم است در آن زمینه مسئله (یک یا دو جمله)، هدف (یک جمله)، روش (در دو تا سه جمله و شامل طرح پژوهش، جامعه آماری، تعداد نمونه، روش نمونه‌گیری، مداخله، ابزار {نام کامل ابزار، نام سازنده و سال ساخت}، روش تحلیل داده‌ها {نام نرم‌افزار قید نشود})، نتایج (دو تا سه جمله و شامل یافته‌های اصلی بدون ذکر اعداد و ارقام) و نتیجه‌گیری (دو جمله) نوشته شود (متن چکیده روایتی است و ذکر عنوان و بخش‌بندی در آن مجاز نیست). تعداد کلمات چکیده بین 150-250 باشد. (افعال چکیده به زمان گذشته باشند). (قلم بی زر  اندازه 11)

کلیدواژه‌ها: تعداد کلیدواژه‌ها بین 3 – 5 باشد و با ویرگول از یکدیگر جدا شود. (قلم بی زر، سایز 11)

 

متن اصلی مقاله؛ 

متن اصلی مقاله شامل: مقدمه، پیشنیه پژوهش، روش، یافته‏ها، بحث و نتیجه‏گیری و منابع است. دقت داشته باشید که متن اصلی مقاله نباید بیش‏تر از 6000 واژه داشته باشد (تعداد واژه‏های چکیده جداگانه در نظر گرفته می‏شود). (بی زر، سایز 12). مقالات در قالب صفحه A4 تدوین شود و حاشیه های سمت چپ و راست و پایین 2.5 cm و حاشیه بالا 2 cm تنظیم شود.

 

1- مقدمه (قلم بی لوتوس، سایز 14 پررنگ)

باید خلاصه، روشن، هدفمند و منظم نوشته شود. نویسندگان به نوع، توالی و ترتیب منطقی اطلاعات ارایه شده در مقدمه توجه کنند. این اصول در مطالعات کمی و کیفی و ترکیبی تفاوتی ندارند و ترتیب آن ها شامل: توضیح درباره عرصه پژوهش به صورت عام؛ توضیحات اختصاصی تر درباره جنبه یا بعدی از مسأله که مورد توجه خاص این مطالعه است (مبانی نظری)؛ هدف یا سؤال کلی پژوهش در انتهای مقدمه بیان می‌شود.

 

2- پیشینه پژوهش

مروری بر یافته‏های مطالعات دیگر که مرتبط با مسأله و موضوع پژوهش باشد (پیشینه تجربی) و تبیین خلأ یا شکاف موجود درباره مسأله مورد پژوهش در راستای ضرورت انجام مطالعه حاضر.

 

3- روش (قلم بی لوتوس، سایز 14 پررنگ)

یکی از بخش‏های مهم مقاله اطلاعاتی است که در روش مطالعه بیان می‌شود. در کل روش شامل اطلاعاتی روشن درباره‏ چگونگی فرایند پژوهش، جامعه، نمونه‏ و روش نمونه‏گیری، ملاک های ورود و خروج شرکت‏کنندگان (در صورت لزوم)، برآورد اندازه نمونه‏ها، مراحل مداخله (در صورت لزوم)، ملاحظات اخلاقی، نحوه مدیریت داده‏ها، روش تحلیل داده‏ها و نرم افزارهای کامپیوتری، ابزارهای گردآوری داده-ها (به تفکیک همراه با ویژگی‏های روان‏سنجی، روش نمره‏گذاری و ...)

نکته: در ذیل عنوان کلی روش عناوین فرعی آورده نمی‏شود.

* در این بخش حتی‌الامکان از جدول برای گزارش روایی و پایایی استفاده نشود.

** اگر از طرح‌های آزمایشی استفاده شده است، محتوای جلسات آموزشی یا درمانی به‌صورت خلاصه در یک پاراگراف آورده شود.

 

4- یافته‌ها (قلم بی لوتوس، سایز 14 پررنگ)

یافته‏ها دستاوردهای مطالعه هستند که در مطالعات کمی شامل توزیع ویژگی‏های جمعیت‏شناختی افراد گروه نمونه، یافته‏های توصیفی و تحلیلی متغیرهای مورد مطالعه را شامل می شوند. یافته‏های پژوهش کیفی نیز در قالب طبقات، مفاهیم یا مضامین اصلی با زیر مجموعه آنها به همراه نقل قول‏های مستقیم شرکت‏کنندگان یا داده‏های اولیه توضیح داده می شوند.

 

5- روابط، اشکال و جداول

5-1- روابط

همه روابط در سمت چپ سطر و با فونتی متناظر با فونت لاتین متن نوشته شوند. برای نام متغیرها چه در روابط و چه در داخل متن از حالت ایتالیک استفاده شود. شماره هر رابطه بصورت ترتییی و در داخل پارانتز و در منتها الیه سمت راست ذکر گردد.

5-2- اشکال و جداول

کلیه اشکال و جداول باید در داخل متن مقاله و در نزدیکترین جای ممکن از اولین طرح در متن قرار گیرند. قرارگیری اشکال و جداول در وسط سطرها خواهد بود. شکل‌ها باید از کیفیت کافی برخوردار بوده و واضح و شفاف باشند. حروف، علائم و عناوین باید به اندازه­ای انتخاب گردند که خوانا و قابل تفکیک باشند. اگر شکل به صورت نمودار می‌باشد، ذکر کمیت مربوط به هر محور و واحد آن در شکل الزامی است.

هر شکل و یا جدول دارای یک شماره ترتیبی مستقل است که حتما باید در داخل متن به آن ارجاع شده باشد. همچنین هر شکل و جدول دارای عنوان مستقلی است که با فونت (B Zar 10pt پررنگ) در زیر شکل و بالای جدول نوشته می‌شود. اگر شکل یا جدولی نتیجه تحقیق حاضر نبوده و از مرجع خاصی برداشت شده است، باید شماره مرجع در انتهای عنوان آن شکل یا جدول در داخل کروشه ذکر شود. یک خط خالی در بالا و پایین هر شکل و یا جدول برای جدا کردن آن از متن الزامی است.

6- بحث و نتیجه‌گیری (قلم بی لوتوس، سایز 14 پررنگ)

حاوی جمع‏بندی و نتیجه‏گیری از یافته‏ها در راستای چگونگی پاسخ به اهداف یا سؤال‏های پژوهش باشد. در این نتیجه گیری موارد کاربرد یافته‏ها، محدودیت‌های مطالعه و میزان تعمیم‌پذیری آن در یافته‏ها نیز مورد توجه قرار گیرد. پیشنهادهایی  جهت انجام مطالعات بعدی و به کارگیری یافته‌ها هم در این بخش مطرح شود.

 

7- منابع (قلم بی لوتوس، سایز 14 پررنگ)

در صورتی که هم منابع فارسی و هم منابع لاتین در متن وجود دارد، ابتدا منابع فارسی و سپس منابع لاتین ذکر شود.

منابع فارسی در قلم بی لوتوس، سایز 11 و hanging 1cm همانند نمونه های زیر در فرمت (APA)

منابع لاتین در قلم تایمز، سایز 10 و hanging 1cm همانند نمونه ها در فرمت( APA)

منابع فارسی

رحیم‌زاده، ف.، باقری (1382) س. بررسی رفتار دینامیکی مخازن روزمینی انعطاف‌پذیر، چهارمین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، تهران، ایران.

فیوض، ع. (1400) مطالعه خصوصیات دینامیکی کندوهای بتنی با روش ارتعاشات محیطی، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه شیراز، شیراز.

مقدم (1373) ح. طرح لرزه‌ای ساختمان‌های آجری، موسسه انتشارات علمی دانشگاه صنعتی شریف.

 

منابع لاتین

Dicleli M, Bruneau M. (2019) Seismic performance of single-span simply supported and continuous slab-on-girder steel highway bridges. Journal of Structural Engineering, ASCE; 121(10): 1497-1506.

AASHTO (2007) LRFD bridge design specifications (4th ed.). Washington (DC): American Association ofState Highwayand Transportation Officials; 2007.

Chopra AK. (2020) Dynamics of structures: Theory and applications to earthquake engineering (2nd ed.), Prentice Hall, Englewood Cliffs.

 


 فایل راهنما به صورت pdf

فایل راهنما به صورت WORD